Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Opera vinglas 23 cl

Print Product
Kun 29 tilbage
 Kun 29 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0493
Pris pr stk 56,00 DKK 70,00 DKK
RCR Opera vinglas 23 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Opera vinsglas 23 cl

højde 194mm, diameter 76mm.

Med vinglas fra RCRs serie ved navn Opera, får du smukke og elegante krystalglas, der har en stærk og genkendelig identitet. Krystalglassene fra Operaserien er velegnede til professionel borddækning og servering af drikkevarer, hvormed de er et populært valg hos caféer, restauranter, barer m.m. De stilrene krystalglas er ikke kun elsket for deres design, men er også slidstærke, da de tåler opvaskemaskine og dagligt brug. RCRs glas er fremstillet af det særlige LUXION krystalglas, som er testet igennem mere end 1000 vaske uden at der har været spor af uklarheder efterfølgende.

RCR er en grøn virksomhed, der går særligt højt op i bæredygtighed og miljø, derfor kan du trygt vælge krystalglas fra RCR, når du går efter klimavenlige produkter. RCRs LUXION krystalglas er produceret af 100% genanvendeligt glasmateriale, hvilket også betyder at glasrester fra produktionen genanvendes som råmateriale. Ved brug af rene råmateriale opnår RCR ekstremt klare krystalglas, uden behov for at anvende miljøforstyrrende midler. Produktionen foregår i elektriske ovne, som er drevet af 100% bæredygtig energi.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Opera
Højde 19,4 cm
Diameter 7,6 cm
Top Diameter 7
Materiale Glas
Glas type Vinglas
Indhold 23 cl
Farve Klar