Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless champagneglas 21cl

Print Product
Kun 16 tilbage
 Kun 16 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0235
Pris pr stk 56,00 DKK 70,00 DKK
RCR Timeless champagneglas 21cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless champagneglas 21cl

højde 238mm, diameter 71mm.

Få tidsløs elegance med de smukke krystalglas fra RCRs Timeless serie. Serien består af ultraklare krystalglas med et let genkendeligt design, som er velegnet til borddækning, cocktails m.m. Timeless champagneglas er et populært valg til professionelle såvel som private. RCR anvender det innovative LUXION krystalglas til deres glas, som er udviklet til at kunne klare dagligt brug og opvaske i maskine. Krystalglasset er blevet testet igennem 1000 opvaske, uden at det har haft betydning for klarheden og gennemsigtigeheden.

LUXION krystalglas er udviklet med særligt fokus på miljø og bæredygtighed. Det ultraklare krystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt som råmateriale til produktion af nye glas. Krystalglassene produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans uden brug af forurenende midler. Produktionen af RCR glas foregår i elektriske ovne, helt uden nogen atmosfærisk udledning, og som er drevet af 100% bæredygtige energikilder.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 23,8 cm
Diameter 7,1 cm
Top Diameter 7
Materiale Glas
Glas type Champagneglas
Indhold 21 cl
Farve Klar