Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless glas 31cl

Print Product
Kun 20 tilbage
 Kun 20 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0234
Pris pr stk 48,00 DKK 60,00 DKK
RCR Timeless glas 31cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless glas 31cl

højde 86mm, diameter 83mm.

Timeless er en serie fra RCR, som er udført i et tidsløst og elegant design. De smukke, glansfulde krystalglas er velegnede til alt fra borddækning til servering af cocktails. Timeless serien er elsket af både private og professionelle. De holdbare glas, er fremstillet i RCRs særlige LUXION krystalglas, som er udviklet til hverdagsbrug og tåler maskinopvask. Du får derfor kvalitet i form af ekstrem klarhed og smukt design kombineret med praktiske egenskaber - samlet i et glas.

Med deres store fokus på bæredygtighed og miljø, er krystalglas af LUXION glas et oplagt valg til dig, der er klimabevidst. Hele produktionen er drevet af 100% bæredygtig energi, og krystalglassene fremstilles i elektriske ovne, som er uden atmosfærisk udledning. Ved udvælgelse af de reneste råvarer til produktionen får du glas med maksimal klarhed og glans, uden at der er brugt forurenende midler. Glasset er 100% genanvendeligt materiale, hvilket også betyder at glasstumper der spildes ved produktionen, bliver genanvendt som råmateriale til nye glas.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 8,6 cm
Diameter 8,3 cm
Materiale Glas
Glas type Drikkeglas
Indhold 31 cl
Farve Klar