Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless glas 36 cl

Print Product
Kun 16 tilbage
 Kun 16 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0107
Pris pr stk 48,00 DKK 60,00 DKK
RCR Timeless glas 36 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless glas 36cl

højde 92mm, diamter 86mm.

Med RCRs Timeless glas får du tidsløs elegance kombineret med et holdbart krystalglas, der kan holde til daglig anvendelse og maskinopvask. Den smukke Timeless serie er derfor velegnet til både professionel og privat brug, og vil pynte på et ethvert veldækket bord.

RCRs fremstiller deres glas i det særlige LUXION krystalglas, som er udviklet med særligt fokus på miljø og bæredygtighed. Som grøn virksomhed benytter RCR sig af 100 % bæredygtig energi til produktionen, der foregår i elektriske ovne - helt uden atmosfærisk udledning. De ultraklare krystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt som råmateriale til produktion af nye glas. Krystalglassene produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans uden brug af forurenende midler. Du får derfor et krystalglas der er produceret med omtanke for vores klima.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 9,2 cm
Diameter 8,6 cm
Materiale Glas
Glas type Drikkeglas
Indhold 36 cl
Farve Klar