Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless glas 44,3 cl

Print Product
Kun 1 tilbage
 Kun 1 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0108
Pris pr stk 48,00 DKK 60,00 DKK
RCR Timeless glas 44,3 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless højt glas 44cl

højde 150mm, diameter 76mm.

Timeless er en serie af smukke, elegante krystalsglas fra RCR, fremstillet af deres særlige LUXION krystalglas. Designet er klassisk og tidsløst, hvormed serien af krystalglas lever fuldt ud op til deres navn "Timeless". Timeless serien er ideel til både borddækning, servering af drinks og privat brug. Trods deres lukusuriøse ydre er krystalglassene fra RCR designet til at kunne tåle dagligt brug og maskinopvask. Ja faktisk er glassene testet igennem over tusinde opvaske, uden at der har været uklarheder at spore.

Vægter du bæredygtige produkter højt, når du skal købe nye glas ind, så er RCRs LUXION krystalglas det helt rigtige valg. Krystalglassene er produceret med øje for bæredygtigehed og miljøvenlighed, og består af 100% genanvendeligt materiale. Det betyder også at RCR genbruger glasrester fra produktionen som råmateriale til nye glas, så de undgår spild. Ved at anvende rene råvarer til glasproduktionen, får du maksimalt klare og glasfulde glas, uden at der er behov for miljøbelastende midler. Da RCR er en grøn virksomhed foregår produktionen ved hjælp af 100% bæredygtig energi i elektriske ovne, der ikke har noget atmosfærisk udledning.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 15 cm
Diameter 7,6 cm
Materiale Glas
Glas type Drikkeglas
Indhold 44,3 cl
Farve Klar