Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless snapseglas 7,8cl

Print Product
Kun 19 tilbage
 Kun 19 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0109
Pris pr stk 36,00 DKK 45,00 DKK
RCR Timeless snapseglas 7,8cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless snapseglas 8 cl

højde 60mm, diameter 52mm.

Snapseglas fra den smukke Timeless serie af ultraklare krystalglas fra RCR LUXION. Med Timeless krystalglas får du tidsløs elegance, der vil pryde ethvert veldækket bord, både i professionelt brug og i det private hjem.

Krystalglas fra RCR LUXION er udviklet med særligt fokus på miljø og bæredygtighed, og derfor ideelle til dig, der har øje for klimaet, når du køber glas. De ultraklare krystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt som råmateriale. De miljøvenlige krystalglas produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans - helt uden brug af forurenende midler. Som grøn virksomehed foregår RCRs produktion af krystalglas ved hjælp af 100% bæredygtig energi. Der bruges elektriske ovne, som ikke har nogen atmosfærisk udledning.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 6 cm
Diameter 5,2 cm
Materiale Glas
Glas type Snapseglas
Indhold 7,8 cl
Farve Klar