Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless vinglas 23 cl

Print Product
Kun 35 tilbage
 Kun 35 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0106
Pris pr stk 56,00 DKK 70,00 DKK
RCR Timeless vinglas 23 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless hvidvinsglas 23cl

højde 200mm, diameter 81mm.

Hvidvinsglas fra RCRs Timeless serie er (som navnet antyder) udført i et tidsløst og elegant design. Her får du smukke og klare krystalglas til professionel og privat brug, der vil passe perfekt ind på ethvert veldækket bord. Krystglas fra RCR er velegnet til daglig anvendelse og kan tåler maskinopvask. Glassene er testet gennem mere end 1000 vaske, uden at det har haft betydning for klarheden.

RCR fremstiller deres glas af det innovative og patenterede LUXION krystalglas, der er udviklet med et særligt fokus på miljø og bæredygtighed. Det ultraklare krystalglas er fremstillet af 100% genanvendeligt materiale, og selv glasrester fra produktionen bliver genanvendt som råmateriale til nye glas. Krystalglassene produceres af særligt rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans, uden at der er brugt forurenende midler. Produktionen foregår i elektriske ovne, helt uden nogen atmosfærisk udledning, som er drevet af 100% bæredygtige energikilder. Derfor kan du trygt vælge krystalglas fra RCR, når du vægter bæredygtighed højt.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 20 cm
Diameter 8,1 cm
Top DIameter 8,1 cm
Materiale Glas
Glas type Vinglas
Indhold 23 cl
Farve Klar