Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Timeless vinglas 29,8 cl

Print Product
Kun 24 tilbage
 Kun 24 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0270
Pris pr stk 56,00 DKK 70,00 DKK
RCR Timeless vinglas 29,8 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Timeless rødvinsglas 30cl

højde 209mm, diameter 89mm.

Har du brug for stilrene og tidsløse glas til din borddækning? Med Timeless rødvinsglas får du utraklare og smukke krystalglas, der er velegnede til professionel borddækning. De elegante glas fra Timeless serien er skabt til dagligt brug og tåler maskinopvask uden at de mister deres klarhed.

Krystalglas fra RCR fremstilles af det innovative LUXION krystalglas, der er udviklet med særligt fokus på miljø og bæredygtighed. De ultraklare krystalglas er fremstillet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt, og tilføres som råmateriale til produktion af nye glas. Krystalglassene produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans, uden at der er brugt af miljøskadende midler. Den grønne produktionen foregår i elektriske ovne, helt uden nogen atmosfærisk udledning, og som er drevet af 100% bæredygtige energikilder.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Timeless
Højde 20,9 cm
Diameter 8,9 cm
Top Diameter 8
Materiale Glas
Glas type Vinglas
Indhold 29,8 cl
Farve Klar