Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bjørn Teddy Varimixer Røremaskine 5L Alu grå

Print Product
 udsolgt
Varenr
EXS-AR5GRÅ
Pris pr stk 7.800,00 DKK 9.750,00 DKK

Bjørn Teddy Varimixer - 5 liters røremaskine

  • Professionel kvalitet og kraftfuld motor
  • Suveræn røreevne
  • Støjsvag
  • Høj sikkerhed
  • Nem rengøring
  • Medfølger: Skål, låg, piskeris med 2,5 mm tråde, dejkrog, spatel, stænkskærm og ifyldningsbakke.  
Produktbeskrivelse

Bjørn Teddy Varimixer i alumiumsgrå farve med 5 liters røreskål

Den nye og imponerende støjsvage model af Bjørn Teddy røremaskinen.

Teddy er en populær røremaskine hos profesionelle såvel som private pga. dens suveræne røreevner og støjsvage motor. Den har en bred fod med sugekopper, så den står sikkert på bordet under brug, også når du skal røre rugbrød og andre tunge deje.

Røremaskinen er nem at betjene ved hjælp af en drejeknap, som er gennemgående og derfor kan bruges fra både højre og venstre side af maskinen. Det giver det en stor flexibilitet også i forhold til placeringen af røremaskinen, som fx kan stilles op ad en væg. 

På maskinen sidder der et fastmonteret sikkerhedsgitter af rustfri stål, og der medfølger stænkstærm af gennemsigtigt plast. Det giver dig en høj sikkerhed under brug, hvor du samtidigt nemt kan holde øje med indholdet i skålen.  

Professionel kvalitet og kraftfuld motor

Med en Bjørn Teddy Varimixer får du en solid og stærk maskine, der kan holde til mange års hårdt arbejde. Den har en kraftfuld motor, som er i stand til at røre tunge og seje ingredienser, selv ved lav hastighed. 

Rengøring af maskinen kan nemt klares med en klud. Der er ingen udvendige skruer og åbninger, og alle hjørner og kanter er afrundende, så du undgår at der gemmer sig melrester og andet skidt i din røremaskine. Tilbehøret er udført i rustfri stål og tåler opvaskemaskine. 

Røremaskinen fåes også i hvid, creme, sort og rød farve. 

Denne model er uden hjælpetræk (til kødhakker m.m.)

Til Bjørn Teddy røremaskinen medfølger: Piskeris med 2,5 mm tråde, dejkrog, spatel, stænkskærm, ifyldningsbakke, låg og skål. 

Specifikationer
Mere information
Brand Varimixer
Bredde 240 mm
Dybde 462 mm
Højde 400 mm
Indhold 5 liter
Farve Grå
Tilslutning 220-240 Volt
Effekt 300 Watt