Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bjørn Teddy Varimixer Røremaskine 5L Hvid

Print Product
 udsolgt
Varenr
EXS-AR5HVID
Pris pr stk 7.800,00 DKK 9.750,00 DKK

Klassisk hvid Bjørn Teddy Varimixer - 5 liters køkkenmaskine

  • Professionel kvalitet og kraftfuld motor
  • Suveræn røreevne
  • Støjsvag
  • Høj sikkerhed
  • Nem rengøring
  • Medfølger: Skål, låg, piskeris med 2,5 mm tråde, dejkrog, spatel, stænkskærm og ifyldningsbakke.  
Produktbeskrivelse

Bjørn Teddy Varimixer i hvid med 5 liters kedel

Den nye og ekstraordinært støjsvage model af Bjørn Teddy røremaskinen. 

Teddy er en populær røremaskine hos professionelle såvel som private pga. dens suveræne røreevner og støjsvage motor. Røremaskinen har en bred fod med sugekopper, så den står sikkert på bordet under brug, også når du skal røre rugbrød og andre tunge deje.

Der er fastmonteret  et sikkerhedsgitter af rustfri stål på røremaskinen, og der medfølger stænkstærm af gennemsigtigt plast. Det giver dig en høj sikkerhed under brug, hvor du samtidigt nemt kan holde øje med indholdet i skålen.

Røremaskinen er nem at betjene med en gennemgående drejeknap, der kan bruges fra både højre og venstre side. Det gør det nemt at finde en placering til din køkkenmaskine, også når pladsen er træng, og den kan placeres op ad en væg.  

Nem rengøring og professionel kvalitet

Rengøring af din Teddy røremaskine kan klares med en klud. Der er ingen udvendige skruer og åbninger, og alle hjørner og kanter er afrundende, så du undgår at der gemmer sig melrester og andet skidt i din røremaskine. Redskaberne er udført i rustfri stål og tåler opvaskemaskine.

Med en Bjørn Teddy Varimixer får du en solid og stærk maskine, der kan holde til mange års hårdt arbejde. Den har en kraftfuld motor, som er i stand til at røre tunge og seje ingredienser, selv ved lav hastighed. 

Røremaskinen fåes også i sort, creme, grå og rød.

Denne model er uden hjælpetræk (til kødhakker m.m.)

Til Bjørn Teddy røremaskinen medfølger: Piskeris med 2,5 mm tråde, dejkrog, spatel, stænkskærm, ifyldningsbakke, skål og låg. 

Specifikationer
Mere information
Brand Varimixer
Bredde 240 mm
Dybde 462 mm
Højde 400 mm
Indhold 5 liter
Farve Hvid
Tilslutning 220-240 Volt
Effekt 300 Watt