Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bjørn Varimixer røremaskine Kodiak 20 L gulvmodel

Print Product
Lev. fra fjernlager
Varenr
BJ-M020-0077
Pris pr stk 48.258,00 DKK 60.322,50 DKK
  • Helt enkelt at betjene
  • Kan tilsluttes almindelig stikkontakt (230 v)
  • Ingen tunge løft
  • Høj Sikkerhed
Produktbeskrivelse

Kodiak Varimixer røremaskinen er en innovativ og kraftfuld røremaskine, som er designet i samarbejder med 25 forskellige køkkener og bagerier, for at skabe en maskine, der opfylder ethvert krav fra brugeren i køkkenet.

Røremaskinen er helt enkelt at betjene. Du skal blot indstille tid og hastighed og herefter trykke på start. Du kan derfor komme godt i gang med at bruge din nye røremaskine, uden at bruge tid på at læse en manual.

Kodiak er blevet tildelt ”kitchen Innocations Award” som den mest hygiejniske røremaskine på markedet.

Den 20 liters Kodiak Varimixer kan konverteres til en 10 liters ved at skifte kedel og udstyr ud med 10 liters udstyr. På den måde får du to røremaskiner i en, hvor du kan tilpasse maskinen til den mængde du skal producere

Ingen tunge løft

Der er ingen tunge løft med en Kodiak røremaksine, da kedlen er placeret på en kedelvogn i en god højde. Herfra kan du kører kedlen direkte ind under røremaskinen, når røremaskinen skal i brug, hvorfra kedlen hæves og sænkes ved hjælp af et håndtag på siden af maskinen.

På kedevognen er kedlen placeret i højde med arbejdsbordet, du du blot kan tippe kedlen, når indholdet skal hældes ud på bordet.

Høj sikkerhed

Med en Kodiak Varimixer får du en professionel og kraftfuld røremaskine, som er sikker at arbejde med. Der er påmonteret sikkerhedsskærm, som holdes fast af magneter. Magneterne fungerer som en sikkerhedsafbryder, og røremaskinen kan derfor slet ikke kører uden at sikkerhedsskærmen er på.

Sikkerhedsskærmen er af klar polycarbonat, så du sagtens kan følge grundigt med i, hvad der sker i kedlen under arbejdet. Siderne på den øverste del af maskinen skråner indad, for at give dig det bedst mulige udsyn til kedlen.

Skal du tilføje varme ingredienser (smeltet sukker og lignende) kan dette gøres med den aftagelige silikone iflyldningstragt.

Kodiak Varimixer røremaskinen kører på 230 volt, og den kan derfor tilsluttes i en helt almindelig stikkontakt i køkkenet.

Med til maskinen følger

  • Standard værktøjer (Krog, Ris, Spatel og 10 liter kedel i rustfri stål)
  • Sikkerhedsskærm
Specifikationer
Mere information
Brand Varimixer
Temperaturområde 770 mm
Bredde 631 mm
Højde 1292 mm
Indhold 20 liter
Tilslutning 230 Volt
Effekt 700 Watt