Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Sådan rengør du en Rotpunkt termokande

Din Rotpunkt termokande skal gerne holde i lang tid. Men hvad gør du, når din Rotpunkt termokande ikke tåler at komme i opvaskemaskinen? Find svaret her.

Rengøring Rotpunkt termokande

Du kender det. Kaffen og theen er drukket og selskabet er på vej hjem. Det er tid til at gøre rent. Det skal helst gøres nemt og hurtigt. I den situation er det fristende at lægge en Rotpunkt termokande i opvaskemaskinen sammen med resten af den brugte service. Desværre holder din termokande ikke til det.

Her er en nem måde at gøre din Rotpunkt termokande ren på en måde, der sikrer din termokande en længere levetid.

 

Sådan gør du

Rengør Rotpunkt termokande med klud

Uden på din Rotpunkt termokande og termokandens låg

Tag en klud eller en blød svamp. Åben for det varme vand ved din vandhane, tag lidt sæbe og rengør termokanden og låget med kluden eller svampen

 

 

Rengør indvendig rotpunkt termokande

Termokandens glasindsats

Når du skal rengøre glasindsatsen inde i din Rotpunkt termokande, er det godt at bruge en blød børste med lidt sæbe. Der findes en børste, der er lavet til netop dette, så du effektivt og skånsomt for gjort termokanden ren inden i. Du finder en termokande renser børste her.

Termokande renser børste

Find Rotpunkt termokande børste

 

Gør det nemt at huske hver gang

Du har måske et forsamlingshus, en spejderhytte eller et andet sted, hvor det er forskelligt, hvem der står for at rengøre dine Rotpunkt termokander. Så er det godt med en vejledning, så du ved, dine termokander bliver rengjort optimalt.

Her har vi lavet en vejledning, du kan printe ud og lægge i køkkenet. Du kan også have vejledningen tilgængelig på din hjemmeside.

Find vejledningen her:

Vejledning rengør Rotpunkt termokande

 

Find de rette Rotpunkt termokander

Hos Jyske Storkøkken finder du Rotpunkt termokander i forskellige designs, så du kan finde den model, der passer bedst til dit køkken. Termokanderne er i et udvalg af farver, så du kan vælge en farve til din kakao, kaffe, the og vand.

Find Rotpunkt termokande  

 

 

 

 

  • /t/o/top_banner.jpg