⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Servering - Alfi

Din gode mad fortjener en smuk servering. Hos Jyske Storkøkken finder du alt, hvad du har brug for, til en flot og praktisk servering - både ved bordet og i buffeten. 

Gå på opdagelse i en verden af skåle, fade, ta'tøj og kander. Til buffeten finder du chafing dishes, køleplader, opsater og meget mere, og til baren finder du alt fra drinksglas til tjenerbakker. 

 


Med Alfi får du en termokande af høj kvalitet og med et smukt design. Alfi termokander holder drikken varm eller kold i mange timer, så den er klar til servering. 

Du finder Alfi termokander i flere forskellige designs, så du kan finde en termokande, der passer til din servering eller borddækning. Se fx. de flotte Alfi Gusto termokander, der findes i hele 11 forskellige unikke farver, eller de klassiske ståltermokander, Alfi Juwel, som er stilrene og tidløse i deres design. Foruden det flotte design og den gode isoleringsevne er termokander fra Alfi nemme at rengøre og praktiske i brug. Kanden kan åbnes med en hånd ved tryk på en knap, hvilket gør det nemt at skænke kaffen. 

 

 

Filtre
Vis som Gitter Liste

33 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

33 varer

Stigende orden
pr. side