Spar op til 50% på Gram Køl & Frys


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Pommes frites kurv

Anret pomme friterne i mini friturekurve for en flot og anderledes anretning. Pomme frites, som serveres portionsanrettet i de små pomme frites kurve, er lige til at snuppe og dyppe i favortit dippen. 

Når folk tager ud for at spise, skal det gerne være en helhedsoplevelse, så der må gerne kræses lidt ekstra om anretning, for at gøre det sjovt og spændende at spise. Du kan fx skabe en rå og autentisk stil med mini friturekurvene i af rustfri stål. Brug dem også til at servere løgringe, mozerella sticks og andre friturestegte snacks.

Anret pomme frites og snacks i en mini friturekurv

De lækre, sprøde kartoffelstykker er en trofast følgesvend til burgere, fiskefiletter, stegt kylling og meget mere, men de behøver bestemt ikke, at blive kastet på tallerkenen, som kedeligt tilbehør. Gør noget ud af din anretning og server pomme fritene i en lille kurv eller en mini friturekurv, så anretningen bliver trendy og indbydende. 

Pommes frites kurvene er både hyggeligt og praktiske at spise af, da du nemt kan snuppe en pomfrit med fingrene og dyppe den i din favorit dip. 

Kurvene er også oplagte til anretning af andre syndige og lækre, friturestegte snacks.