Saucenæb og sauceskål

Skal der sauce eller sovs til middagen? Her på siden finder du et udvalg af saucenæb, også kaldet saucekander, og sauceskåle, så du kan serverer sauce. Med et saucenæb bliver det nemt at hælde saucen over kartoflerne, og så er de samtidigt smukke ved serveringen. 

Her på siden finder du saucenæb og skåle i porcelæn og sauceskåle i stål, så du kan finde den bedste løsning til servering af sovs og sauce hos dig. 

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
  1. Saucenæb på fod porcelæn hvid 0,10 liter
    Saucenæb på fod porcelæn hvid 0,10 liter
    Varenr
    WA-4922010
    Pris pr stk 20,00 DKK 25,00 DKK
    Lagerførende
  2. Saucenæb hvid 0,20 liter 15x7,5x6
    Saucenæb hvid 0,20 liter 15x7,5x6
    Varenr
    WA-4825020
    Pris pr stk 20,00 DKK 25,00 DKK
    Lagerførende
  3. Saucenæb på fod porcelæn hvid 0,30 liter
    Saucenæb på fod porcelæn hvid 0,30 liter
    Varenr
    WA-4922030
    Pris pr stk 40,00 DKK 50,00 DKK
    Lagerførende
  4. Saucenæb på fod porcelæn hvid 0,20 liter
    Saucenæb på fod porcelæn hvid 0,20 liter
    Varenr
    WA-4922020
    Pris pr stk 30,00 DKK 37,50 DKK
    Lagerførende
  5. Saucenæb på fod porcelænhvid 0,50 liter
    Saucenæb på fod porcelænhvid 0,50 liter
    Varenr
    WA-4922050
    Pris pr stk 50,00 DKK 62,50 DKK
    Lagerførende
  6. Sauceskål stål 0,75L højglans
    Sauceskål stål 0,75L højglans
    Varenr
    SF-20042
    Pris pr stk 69,00 DKK 86,25 DKK
    Lagerførende
  7. Amalie sauceskål 40cl
    Amalie sauceskål 40cl
    Varenr
    HAA-5200683
    Pris pr stk 84,00 DKK 105,00 DKK
    Lagerførende
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Sauce eller sovs? 

Saucekanderne kan både bruges til sovs og sauce, og kaldes derfor både sovsekander og saucekander. Når sovs skal serveres i rigelige mængder, og så skal sovsen være tyk nok til at hænge fast på kartoflerne. Sauce er derimod mere flydende, så den løber ned over kartoflerne. Her på siden finder du produkter til servering af både sovs og sauce - så du kan servere velsmagende saucer og sovser til dine gæster. 

Saucekande med hældetud 

Sauce kan sagtens serveres i en sauceskål med en sauceske til at øse saucen op med. Ulempen her er dog, at man risikere at spilde og skal holde styr på sauceskeen efterfælgende, så den ikke vælter ned i skålen er ud på bordet. Derfor foretrækker mange at servere sauce i en saucekande - saucenæb, så man kan hælde den varme sovs direkte ud af hældetuden, hen over tallerkenen. I en saucekande er der desuden en mindre åbningsflade end i en skål, hvormed saucen kan holde sig varm i lidt længere tid end i en sauceskål. Saucekanden fylder ikke meget på et bord og bidrager til en pæn og hyggelig servering. Bruger du en saucekande til servering ved siden af en portionsanretning kan gæsterne selv doserer, hvor meget sauce de ønsker, og hvor på tallerkenen de ønsker den.