Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Serveringsplanke

Skal du anrette tapas? Med en serveringsplanke eller Tapasbræt får du en elegant og rustik servering af tapas, oste, brunch og meget andet. Portionsanret planken med små, indbyndende retter til servering i restauranter og cafeer eller brug dem på buffebordet. 

Du finder serveringsplanker af melamin eller træ, alt efter hvilket materiale du foretrækker. Ønsker du i stedet at bruge en skiferplade til servering, finder du dem her. 

Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side

Tapasbræt til servering

En tapasanretning består ofte af forskellige pølser, oste, oliven, pesto og andre små retter, og anrettes derfor ofte på et fad med små skåle og anreninger på. Bruger du et tapasbræt får du en rusik og flot servering af dine tapasretter, og så er det samtidigt nemt at skære et stykke pølse eller ost direkte på brættet. Her på siden finder du et tapasbræt af træ, bambus eller melamin, som både giver dig en flot og praktisk servering.