Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Barudstyr

Hos Jyske Storkøkken finder du alt til baren - lige fra isterningemaskiner og industriopvaskemaskiner til drinksglas og vippemål. 

I kategorien "barudstyr" finder du alt, hvad en bartender skal bruge, når der skal serveres smagfulde, smukke drinks i baren. Du finder både remedier til forberedelse af cocktails og udstyr til baren, så som tjenerbakker, glasophæng og champagnekølere. 

Skal du bruge glas til baren finder du hele vores udvalg her

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 61

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 61

Side
Stigende orden
pr. side

Server indbydende cocktails

Der er flere faktorer der spiller ind, når du skal servere en cocktail, så den fremstår indbydende og præsentabel - både smagsmæssigt og visuelt. Hvilket glas serveres den i? Hvilken type is skal der bruges? Skal der tilføjes garnish til at give smag og pynte?

Hos Jyske Storkøkken finder du en lang række udstyr til bartenderen, når der skal fremstille skønne drink. Du finder både drinksglas i mange forskellige former og typer, cocktailshakers og vippemål, isknusere og meget mere. Skal der eksperimenteres med forskellige typer ganish, finder du også en række redskaber til udskæring af garnish, så som citronkniv og juliennejern, her