Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Barudstyr - Bormioli Rocco

Hos Jyske Storkøkken finder du alt til baren - lige fra isterningemaskiner og industriopvaskemaskiner til drinksglas og vippemål. 

I kategorien "barudstyr" finder du alt, hvad en bartender skal bruge, når der skal serveres smagfulde, smukke drinks i baren. Du finder både remedier til forberedelse af cocktails og udstyr til baren, så som tjenerbakker, glasophæng og champagnekølere. 

Skal du bruge glas til baren finder du hele vores udvalg her


Bormioli Rocco glas - når glas skal ses

Bormioli Rocco glas er designet med det fokus at give bordet en stærk personlighed og skabe en unik atmosfære samtidig med, at funktionaliteten er i top. Derfor er Bormioli Rocco et oplagt valg, når man vil give en god oplevelse. Find både vandglas, vinglas, ølglas, karafler og meget mere her på siden.   

Bormioli Rocco er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1825 og en af verdens førende inden for glasvarer.

Filtre
Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side

Server indbydende cocktails

Der er flere faktorer der spiller ind, når du skal servere en cocktail, så den fremstår indbydende og præsentabel - både smagsmæssigt og visuelt. Hvilket glas serveres den i? Hvilken type is skal der bruges? Skal der tilføjes garnish til at give smag og pynte?

Hos Jyske Storkøkken finder du en lang række udstyr til bartenderen, når der skal fremstille skønne drink. Du finder både drinksglas i mange forskellige former og typer, cocktailshakers og vippemål, isknusere og meget mere. Skal der eksperimenteres med forskellige typer ganish, finder du også en række redskaber til udskæring af garnish, så som citronkniv og juliennejern, her  

Bormioli Rocco til enhver lejlighed

Uanset om der skal nydes en længe ventet champagne til en særlig begivenhed, et glas vin nydes til et herligt måltid, en frisk øl nydes på en solrig dag, longdrinks nydes til festen eller der skal tilbydes vand, som skal være en del af oplevelsen - så er Bormioli Rocco glas med til at skabe den helt rigtige stemning.

Udover glas til drikkevarer finder du også andre glasvarer her på siden, så Bormioli Rocco-stilen kan gå igen på hele bordet.

Bormioli Rocco glasskåle

Du finder Bormioli Rocco serveringsskåle i flere størrelser, så du har den skålstørrelse, du skal bruge til dip, dressing, salat, tilbehør til salaten, snacks og meget mere. Med disse glasskåle sikrer du en pæn servering, hvor fokus er på maden.

Bormioli Rocco patentglas, -flasker og karafler

Patentglas og -karafler er både velegnede til hjemmelavede olier, sirupper, saft, snaps og som vandflasker, når vand skal stå på køl. Derfor finder du dem også i flere størrelser, så de passer til dit formål. Er det derimod til madvarer i form af henkogning, opbevaring med mere, så er patentglas oplagte og findes også i flere størrelser.