Trustpilot


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Drinksglas

Whisky, gin og tonic, mojito? Når tørsten er størst, er der mange gode drinks at finde i baren.

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af drinksglas, så du kan servere smagfulde drinks i baren - uanset om du er på udkig efter smukke, klare krystalglas eller gode, billige drinksglas. Her på siden finder du alt fra champagneglas til shotglas. Skal der serveres vin eller øl til gæsterne i baren, finder du vinglas her og  du finder ølglas her

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Side
Stigende orden
pr. side

Billige cocktailglas

I en bar må der gerne være fest, farver og gang i den. Der skal serveres mange farvestrålende og lækre drinks og cocktails over baren, og gerne i en fart, når baren er fyldt op af festglade mennesker. Det kan derfor være en fordel med billige cocktailglas, der ser smukke ud, men som ikke koster en bondegård at erstatte, hvis de ryger på gulvet under nattens festligheder.

Her på siden finder du derfor et stort udvalg af billige glas – både champagneglas, shotglas, høje glas og meget mere, så du altid har nok glas til at byde barens gæster på en drink.

Smukke drinksglas i krystal fra RCR

Vil du være serverer dine drinks i smukke og elegante glas, så du er sikker på at servere driks med stil, så har du måske allerede overvejet krystalglas. Fra RCR finder du krystalglas af høj kvalitet i forskellige designs, så du er sikker på at finde glas, der matcher din stil. Krystalglassene fra RCR er produceret af det innovative LUXION glas, der giver dig ultraklare glas, som er produceret med omtanke for miljø og bæredygtighed.