Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Flaskekøler

Mangler du en flaskekøler til opbevaring og nedkøling af dine kolde drikkevarer under servering? Imponer gæsterne og fyld en champagnekøler med isterninger, så du kan servere kølige bobler eller vine ved bordet.

Her på siden finder du champagnekølere og vinkølere i rustfri stål.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Server kølig champagne i en champagnekøler

Skal der mousserende vine og champagne på bordet, så skal de helst nydes helt kolde. Et glas kolde bobler er ideelt til fejringer, til en varm sommerdag - eller bare fordi man kan og gerne vil forkæles lidt. Et enkelt glas champagne kan sagtens forblive koldt, imens det drikkes, men skal der hele flasker på bordet, der skal nydes i ro og mag, så skal der gerne en champagnekøler til. Med en champagnekøler kan boblerne forbliver kolde under hele middagen eller festen. Desuden er det lidt en del af den eksklusive oplevelser, når man bestiller champagne og andre mousserende vine, at de bliver serveret i en flot vinkøler. Fyld knust is eller isterninger i spanden og placer den ønskede vin i isen, så er der kølig champagne til gæsterne.

Flaskekøler til feste, fejringer og fantastiske sommeraftener

En vinkøler er også et eminent redskab til elegant servering af kølige drikkevarer til bryllupper, fødselsdage og andre fejringer, eller når der skal lidt ekstra luksus til de lune sommeraftener. Server champagne, rosevin, hvidvin eller hvad du eller fortrækker af kølige drikkevarer og forkæl dig selv og dine gæster.