Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Tjenerbakke

Når der skal serveres drinks og snacks til bordene, er der brug for en bakke til transporten.

Her på siden finder du et bredt udvalg af serveringsbakker – både de runde tjenerbakker, skridsikre serveringsbakker og serveringsbakker i plast, så du kan finde bakker, der matcher dit behov.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Tjenerbakker til drikkevarer

Runde serveringsbakker med høje kanter kaldes også for tjenerbakker, da det typisk er dem, der bliver brugt til at bære glas og drikkevarer ud til gæsterne ved bordene. Med de høj kanter undgår du, at de skrøbelig glas kan glide ud over kanten og blive slået i stykker.

Du finder både sorte tjenerbakker og tjenerbakker i rustfri stål, og der er mulighed for at tilkøbe en skridsikker gummemåtte til bakkerne, hvis man har behov for at have ekstra godt styr på sine glas, når de bæres på bakken.

Skridsikre serveringsbakker i plast

Skal du have en praktisk og slidstærk serveringsbakke, har vi et bredt udvalg af skridsikre serveringsbakker af plastik, som er rare at bruge og nemme at rengøre.

Du finder dem både i diskrete, stilrene farve, som sort og brun, eller i farverige udgaver som rød, blå og grøn. De flade bakker er nemme at stable, så de ikke optager ret meget opbevaringsplads.