Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Barudstyr - Westmark

Barudstyr - Westmark

Hos Jyske Storkøkken finder du alt til baren - lige fra isterningemaskiner og industriopvaskemaskiner til drinksglas og vippemål. 

I kategorien "barudstyr" finder du alt, hvad en bartender skal bruge, når der skal serveres smagfulde, smukke drinks i baren. Du finder både remedier til forberedelse af cocktails og udstyr til baren, så som tjenerbakker, glasophæng og champagnekølere. 

Skal du bruge glas til baren finder du hele vores udvalg her


Med Westmark køkkenredskaber får du klassiske køkkenredskaber af god, pålidelig kvalitet, der er udviklet med fokus på funktionalitet, holdbarhed og ergonomi. 

Sortimentet af køkkenredskaber fra Westmark er bredt og alsidigt. Uanset om du skal hakke, snitte, rive, blande, presse eller måle, så finder du det rigtige redskab iblandt Westmarks produkter. 

Kvalitet er en kerneværdi hos tyske Westmark, og alle Westmark produkter er fremstillet at holdbare materialer, der kan holde og yde i mange år. Køkkenredskaberne er udviklet ud fra tanken om traditionelt håndværk kombineret med moderne innovartion. På den måde bliver dine Westmark køkkenredskaber en uundværlig del af din madlavningsrutione både i det private og det professionelle køkken.  

Dåseåbnere, grydeskeer, rivejern, målebæger og frugtdelere er blot nogle af de køkkenredskaber du finder i vores soritment fra Westmark. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side

Server indbydende cocktails

Der er flere faktorer der spiller ind, når du skal servere en cocktail, så den fremstår indbydende og præsentabel - både smagsmæssigt og visuelt. Hvilket glas serveres den i? Hvilken type is skal der bruges? Skal der tilføjes garnish til at give smag og pynte?

Hos Jyske Storkøkken finder du en lang række udstyr til bartenderen, når der skal fremstille skønne drink. Du finder både drinksglas i mange forskellige former og typer, cocktailshakers og vippemål, isknusere og meget mere. Skal der eksperimenteres med forskellige typer ganish, finder du også en række redskaber til udskæring af garnish, så som citronkniv og juliennejern, her