⭐ FÅ EN GRATIS GAVE sendt med din ordre! Skriv GAVE i kommentarfeltet og få denne hvidløgspresser! ⭐


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Servering - Bormioli Rocco

Her får du det hele serveret på et sølvfad

-  eller i en termokande, en skål, på en opsats eller …

Udvalg er vigtigt og hos Jyske Storkøkken finder du alt, hvad du har brug for – og skal vi være helt ærlige, så er der sikkert også en hel del, du ikke har brug. Men det er jo sjovt at gå på opdagelse alligevel.

Skulle du have lyst til at få et par gode råd med på vejen eller bare gerne vil have lidt hjælp til at finde rundt blandt skåle, fade, tagtøj, køleplader, opsatser og udstyret til baren. Så ring endelig.

Vi har både gode ideer og gode tilbud

Bare ring på 86 81 26 27 eller send os en mail. Så er du allerede på vej til at gøre et rigtig godt køb.

Peter Korsholm

Køkkenchef og indehaver


Bormioli Rocco glas - når glas skal ses

Bormioli Rocco glas er designet med det fokus at give bordet en stærk personlighed og skabe en unik atmosfære samtidig med, at funktionaliteten er i top. Derfor er Bormioli Rocco et oplagt valg, når man vil give en god oplevelse. Find både vandglas, vinglas, ølglas, karafler og meget mere her på siden.   

Bormioli Rocco er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1825 og en af verdens førende inden for glasvarer.

Filtre
Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

20 varer

Stigende orden
pr. side

Bormioli Rocco til enhver lejlighed

Uanset om der skal nydes en længe ventet champagne til en særlig begivenhed, et glas vin nydes til et herligt måltid, en frisk øl nydes på en solrig dag, longdrinks nydes til festen eller der skal tilbydes vand, som skal være en del af oplevelsen - så er Bormioli Rocco glas med til at skabe den helt rigtige stemning.

Udover glas til drikkevarer finder du også andre glasvarer her på siden, så Bormioli Rocco-stilen kan gå igen på hele bordet.

Bormioli Rocco glasskåle

Du finder Bormioli Rocco serveringsskåle i flere størrelser, så du har den skålstørrelse, du skal bruge til dip, dressing, salat, tilbehør til salaten, snacks og meget mere. Med disse glasskåle sikrer du en pæn servering, hvor fokus er på maden.

Bormioli Rocco patentglas, -flasker og karafler

Patentglas og -karafler er både velegnede til hjemmelavede olier, sirupper, saft, snaps og som vandflasker, når vand skal stå på køl. Derfor finder du dem også i flere størrelser, så de passer til dit formål. Er det derimod til madvarer i form af henkogning, opbevaring med mere, så er patentglas oplagte og findes også i flere størrelser.