Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Dispenser

Ingen morgenmad og brunch uden juice!

Hos Jyske Storkøkken finder du praktiske saftdispensere med tappehane, som du kan bruge til servering af juice til din morgenmadsbuffet og meget andet. Du finder dispensere i enkelt eller dobbeltudgave, så dine spisende gæster selv kan forsyne sig med en eller flere slags juicer og saft ved buffeten.

Beholder med hane til saft og juice

En kande juice fylder på buffetbordet, og den er hurtig tom – derfor er det en god ide, at finde en anden måde at servere saft og juice, når gæster selv skal forsyne sig med drikkevare. Det kan samtidigt være en hyggelig oplevelse for både børn og vokse, at fylde deres glas fra en dispenser med hane, frem for at hælde fra karton eller kande, som man er vant til derhjemme.

Du finder praktiske saftdispensere med beholdere af polycabonat, som er et slidstærkt og slagfast materiale. Du skal altså ikke frygte for at beholderen ødelægges, fx under rengøring og montering. Dispenserne er desuden udstyret med en lille rist, hvor overskydende saft eller juice kan løbe ned, hvis der spildes under opfyldningen af et glas.

Dispenserne er også en praktisk og dekorativ måde at opbevare farverig saft eller juice i barer med mere.