Køleplade

Har du brug for at holde maden kølig under servering, så den holder sig frisk og indbydende i længere tid?

Køleplade – hold din buffet indbydende i lang tid

Ved en buffet skal madvarer kunne holde sig i det tidsrum, buffeten står fremme. Så kunderne og gæsterne kan glæde sig over retterne og smagsoplevelsen er ens, uanset om det er den første eller den sidste, der benytter sig af buffeten. Til det bruges køleplader og kølemontre, som gøres kolde inden brug, så madvarerne kan anrettes på disse, når buffeten skal benyttes. Køleplader og kølemontre er derfor populære til brug i caféer, restauranter, kantiner, skoler med mere, hvor en buffet skal kunne stå over en længere periode.

Her på siden finder du køleplader og montre med køleelementer, som du kan bruge til servering af pålæg, kager, sushi, fisk og meget mere.

Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side

Køleplade og montre til både dessert, pålæg og mere

Skal du serverer røget fisk, kød og andre madvare, der gerne skal opbevares kølige for at kunne holde sig friske i længere tid ved buffetbordet – så er det oplagt at benytte en køleplade, som holder maden kølig under serveringen.

Her på siden finder du både køleplader og montre med kølelementer, som du kan bruge til servering og midlertidig opbevaring af kolde madvarer. Du køler elementerne ned først inden brug, så de er kolde, når serveringen skal starte.

Brug fx montren til opbevaring af kager med mousser og fløde eller til pølser, ost og andet pålæg. En køleplade kan også bruges til at stille mælk og andre drikkevarer, hvor det foretrækkes, de står på noget koldt. Har du frugt og grønt ved din buffet, vil en køleplade også være oplagt til disse. Mulighederne er mange.

Gældende for alle køleplader og montrer er, at de, ved at holde madvarerne kolde, også mindsker dannelsen af bakterier.