Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Skærebræt

På buffetbordet kan det være både praktisk og pænt at servere pølser, oste, brød m.m. på et skærebræt med en kniv ved siden af, så gæsterne selv kan forsyne sig med de ønskede mængder. 

Her på siden finder du flotte og praktiske skærebrætter i træ eller melamin, som er oplagte til brug i buffeter. Er du på udkik efter et skærebræt af plast finder du dem her

Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side

Krummebræt til brødet, så du har styr på krummerne

Hvis der skal skæres brød direkte på buffetbordet, risikerer man at der kommer krummer ud over hele bordet. Derfor er det oplagt at bruge et krummebræt til brødet, hvor krummerne samlet inde i brættet, idet de falder igennem risten, hvor brødet skæres på. Brug det til friskbagt rugbrød, franskbrød, flutes med mere. Efter endt servering, tages risten op og krummebrættet tømmes for krummer. Skærebrættet til brød finder du i træ og i forskellige størrelser – alt efter behov.

Praktisk servering på et træskærebræt

Skal der serveres pøler, oste og andet udskæringsmad, kan du med fordel serverer det på et skærebræt, så gæsterne selv kan skære den mængde pålæg, som de skal bruge. Dermed spares tiden på udskæring i køkkenet. Det er samtidigt dekorativt at serverer pølser og oste på fine træskærebrætter, så buffeten ser indbydende ud.