Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gastrobakke

Gastronormer, kantiner, gastrobakker – alle betegnelser for bakker og plader med gastronorm mål, som er uudværlige i det professionelle køkken.

Her på siden finder du et stort udvalg af gastronormer, som egner sig godt til servering af madretter. Du finder blandt andet de smukke ildfaste kantiner fra Lifestyle, som er velegenede til både tilberedning og servering.

Vis som Gitter Liste

24 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

24 varer

Stigende orden
pr. side

Gastronormer til servering

Hos Jyske storkøkken finder du et udvalg af gastronormer, der er velegnede til servering. Her finder du både gastrobakker i ildfast porcelæn eller det praktiske, slagfaste polycarbonat, samt pæne serveringsfade med GN-mål.

De ildfaste porcelænskantiner finder du i klassiske hvide udgaver eller i de smukke naturfarver fra Lifestyle, så du både kan tilberede og servere madretterne i samme fad, uden at gå på kompromis med æstetikken under serveringen på buffetbordet.  

Serveringsfade med GN-mål

Serveringsfadene i denne kategori er størrelsesangivet efter GN-størrelser. GN er en standard måleenhed, der er oprettet af European Standards Commitee, der gør det nemt og praktisk at holde styr på størrelserne af bageplader og fade i køkkenet. Køkkenudstyr i GN-størrelser passer til langt de fleste industriovne, saladetter, køleborde og meget mere.

Grundstørrelsen hedder GN 1/1 og måler 530 x 325 mm, og GN 1/2 måler 325 x 265 mm og har derfor samme bredde, men er halv så lang, som GN 1/1.

Gastrobakke størrelser