Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Melaminfade

Mangler du serveringsfade, der både er flotte og praktiske i brug? Melamin er et hærdet plastmateriale, som er populært til servering, da du får fade, der ikke vejer meget, og derfor er lette at bære på, når de er fyldte. Melaminfade er samtidigt nemme at rengøre, og så går det sjældent i stykker af en tur på gulvet, da de har en højere brudsikkerhed end porcelæn.  

Her på siden finder du et bredt udvalg af melaminfade, hvor der er kræset om æstetikken, så du får serveringsfade, der både er flotte af udseende og praktiske i brug. Du finder både klassiske sorte eller hvide fade eller fade med træstruktur, og du finder fadene i mange forskellige former og størrelser, så du kan finde fade, der passer til lige netop din servering. 

Vis som Gitter Liste

32 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

32 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske og billige melamin fade

Det behøver ikke at være dyrt, at kunne sørge for en pæn servering. Derfor finder du et udvalg af forskellige melaminfade til lave priser. Her finder du blandt andet hvide fade i forskellige designs, både rektangulære, trekantede, ovale, så anretningen ikke bliver kedelig. Melaminet mindre i sit udseende om porcelæn, men du slipper du for at løfte på tunge porcelænsfade under servering. 

Klassisk eller moderne anretning med melamin

Uanset om du er til en klassisk anretning på hvide fade, eller om der gerne må leges lidt med former og figurer, så er det muligt at finde fadene i melamin. Her finder du både almindelige firkantede eller runde fade, eller fade med trælook, form som et blad og meget mere. Du finder fx også buffetplader, der ligner granit eller skifer, som er velegnede til servering af sushi og meget mere.