Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Skiferplade

Skifer er et populært valg til brug ved anretning og servering. Brug fx skiferplader til servering af brunch eller tapas, hvor du serverer flere små retter på samme fad. Den mørke farve lader madingerdiensernes farver stå i stærk kontrast, så maden fremhæves flot. De rå, sorte skifterplader giver en autentisk atmosfære ved serveringen. 

Du finder skiferpladerne i forskellige størrelse og faconer, så du kan finde en, der passer til netop din servering.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Skiferplader til servering

Skifer er en finkornet bjergart, der har en stor holdbarhed og styrke. De robuste stenplader er derfor både praktiske og smukke til brug under servering, hvor de giver en autentisk og rustik atmosfære. De er fx populære til anretning af brunch, osteborde og tapas, hvor man kan samle flere små lækre retter på den samme skiferplade – eller brug dem til anretning i buffet.

Skiferpladen vil også egne sig godt til servering af sushi, hvor de indbydende sushistykker og ruller vil stå flot frem på den rustikke, mørke plade. Da fadet ikke har høje kanter, vil det samtidigt være nemt for de spisende gæster at samle et stykke sushi op med spisepinde.