Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Stålfade

Her på siden finder du et udvalg af fade i rustfri stål eller blik til servering af madretter – uanset om du har brug for et stilfuldt fad til servering af ost og kiks eller et slidstærkt og praktisk fad til servering i kantiner, forsamlinghuse m.m. 

Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side

Serveringsfad i rustfri stål

De klassiske runde fade i rustfri stål er velegnede til servering af både kolde og varme retter, og de er nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine. De slidstærke fade er derfor et oplagt valg til kantiner og forsamlingshuse, hvor fadene skal bruges til mange forskellige retter og rengøres i industriopvaskemaskiner. 

Brug det til servering af alt fra oksesteg til islagkage. 

Dekorative, sølvfarvede serveringsfade

Er du til detaljer og pynt, finder du fine fade, der er udsmykket med mønstre og barokkanter – perfekte til en servering af kiks, frugt og meget mere eller blot til at pynte på bordet med en vase eller lidt lys på. De dekorative fade finder ud både i runde, ovale eller rektangulære former og i forskellige prisklasser, så du kan finde lige det fad, der matcher dit behov og din stil.