OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Fade - Steel Function

Fade - Steel Function

Gode madretter fortjener en pæn anretning og servering. Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af serveringsfade i forskellige materialer, størrelser og designs, så du kan finde fade, der passer til din servering. 

Her finder du stålfade, porcelænsfade, skifferplader og fade af polycarbonat, træ og meget mere til en elegant servering - uanset om du skal anrette i en buffet eller have en pæn servering ved bordet. 


Steel-function er en dansk virksomhed, som forhandler kvalitetsredskaber til køkken og hjem. Virksomheden blev grundlagt i 1960, hvor de producerede redskaber af stål i et moderne design. Siden hen er deres sortiment blevet udvidet, og nu finder du alt fra porcelæn til tjenerbakker fra Steel-Function.

Fra Steel-Function finder du blandet andet de klassiske røreskåle i stål, affaldsspande i stål, køkkenredskaber og meget mere. Vores produkter fra Steel-Function er af god kvalitet og i et flot design. De egner sig derfor både til det professionelle og det private køkken.

Filtre
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Serveringsfade til buffetten 

Til servering i buffetter m.m. finder du et stort udvalg af pæne og slidstærke fade, så de både er praktiske og biddrager til en indbydende servering af dine kolde eller varme madretter. Du finder blandt andet gastronomer med GN mål, så de passer til størrelserne i køkkenet, og du finder serveringsfade i rustfri stål, melamin og meget mere, som tåler det daglige brug. 

Tapasbræt, skiferplader og meget mere

Du finder skærebrætter af træ, plader af skifer og meget mere, som du kan anvende til en smuk og moderne servering af tapas, bruch, oste, sushi og meget mere. Server fx en smuk bruchanretning med en crossaint, et lille glas youhurt osv. på en skiferplade eller anret et indbydende ostebord med oste og vindruer på et smukt skærebræt af træ. Du finder også et væld af forskellige melaminfade i forskellige størrelser og former, som du kan benytte til dine anretninger.