OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Fade - Tognana

Gode madretter fortjener en pæn anretning og servering. Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af serveringsfade i forskellige materialer, størrelser og designs, så du kan finde fade, der passer til din servering. 

Her finder du stålfade, porcelænsfade, skifferplader og fade af polycarbonat, træ og meget mere til en elegant servering - uanset om du skal anrette i en buffet eller have en pæn servering ved bordet. 


Med porcelæn fra Tognana får du italiensk design og kvalitet til en rigtig god pris. Du finder 3 forskellige serier her på siden – Vulcania, Trend og Tognana serierne.

Ved Tognana serien finder du den hvide og elegante porcelæn. Lige fra kaffekopper og flødekander til ildfaste fade i forskellige størrelser og designs. I Trend serien finder du flotte tallerkner og skåle i splitfarver. Hvis du vil bruge tallerkner, skåle, ovnfaste fade og mere i et rustikt look, så finder du det ved Vulcania serien.

Filtre
Vis som Gitter Liste

24 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

24 varer

Stigende orden
pr. side

Serveringsfade til buffetten 

Til servering i buffetter m.m. finder du et stort udvalg af pæne og slidstærke fade, så de både er praktiske og biddrager til en indbydende servering af dine kolde eller varme madretter. Du finder blandt andet gastronomer med GN mål, så de passer til størrelserne i køkkenet, og du finder serveringsfade i rustfri stål, melamin og meget mere, som tåler det daglige brug. 

Tapasbræt, skiferplader og meget mere

Du finder skærebrætter af træ, plader af skifer og meget mere, som du kan anvende til en smuk og moderne servering af tapas, bruch, oste, sushi og meget mere. Server fx en smuk bruchanretning med en crossaint, et lille glas youhurt osv. på en skiferplade eller anret et indbydende ostebord med oste og vindruer på et smukt skærebræt af træ. Du finder også et væld af forskellige melaminfade i forskellige størrelser og former, som du kan benytte til dine anretninger. 

Tognana porcelæn – hvid og elegant Tognana serie

I den hvide Tognana porcelæns-serie finder du et stort udvalg til spisebordet. Du finder tallerkner, kopper, fødekander og mere i flere størrelser. Du finder også hvide fade, der er i et elegant design, så de ikke kun kan bruges til at tilberede maden i, men også til servering af maden. Du finder fadene i forskellige størrelser, former og designs, så du kan finde de fade, der passer til dine behov.

Trend porcelænsserien – splitfarver og flot design

Er du et finere spisested eller ønsker flotte tallerkner og skåle til hjemmet, er denne Trend serie i flere flotte farver og med splitfarver, der giver dem et unikt look. Du finder flere elegante former, så du kan vælge de former og designs, der bedst passer til dine retter.   

Vulcania porcelæn – rustik og sort Tognana serie

Det sorte Vulcania porcelæn fra Tognana vil med sikkerhed imponere dine gæster, med sit rustikke, mørke udtryk og unikke former. Du kan finde tallerkner til forskellige serveringssituationer, ovnfaste fade og skåle. Perfekt til flotte anretninger og servering af lækre og møre steaks.