Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Træfade

Skal der oste, pølser eller andre madvarer på bordet, som gæsterne selv skal skære af? Så er det ideelt med et skærebræt, som både er praktisk i brug og samtidigt smukt at se på, og her er skærebrætter af træ et rigtig godt bud. Det rustikke træ går godt i spænd med de fleste andre materialer, så de passer ind med resten af servicet på bordet. Brug dem også til tapasbræt, hvor du kan servere flere små lækre retter på et bræt. 

Træskærebræt - tapasbræt til servering 

Skærebrætterne til servering finder du både i træ eller i melamin med trælook. Træ er et solidt og smukt materiale og melamin er praktisk og et meget let materiale. 

Træfadende kan blandt andet bruges som tapasbræt eller til at servere portionsanrettet brunch, hvor hver person får et bræt med forskellige mindre retter. De smukke tapasbrætter gør sig godt på et cafebord, middagsbord eller i en buffet med et udvalg af små madretter, oste, pølser og meget mere.