Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kander og karafler

Er du på udkig efter kander og karafler til vand, saft, vin og andre drikkevarer, så finder du dem her på siden.

Her kan du finde kander i forskellige materialer - både glaskander, stålkander og kander i polycarbonat. Glaskander tager sig flot ud på bordet, og ver kander i polycarbonat eller stål slagfaste og praktiske, så du kan finde kander, der passer til dit behov. Du kan bruge filtereringen på siden til at opdele kanderne på siden efter materiale. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 40

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 40

Side
Stigende orden
pr. side

Glaskander

De helt klassiske glaskander giver dig mulighed for at servere vand og andre drikkevarer på en indbydende måde. Kanderne er praktisk udformet med hank og hældetud, og den åbne top gør både kanderne nemme at rengøre og gør det let at tilføje isterninger, citronskiver, tynde skriver af agurk eller andet i til vandet, så du kan servere forfriskende drikkevarer for dine gæster i kantine, restaurant og middagsbordet.

Glasflaske med prop

Glasflasker med patentprop er både dekorative og praktiske. Den tætsluttende patentprop giver dig mulighed for at opbevarer flaskerne på køl eller hylder under nedkøling og opbevaring – og så er de praktiske, når der skal medbringes drikkevare under en udflugt. Brug dem både til postevand, der skal køles ned og serveres, eller når du laver saft af sæsonens råvarer, så som hyldeblomstsaft eller rabarbersaft.