✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Karafler

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af smukke glaskarafler til stilfuld servering af drikkevarer som vand og vin. En elegant karaffel fuldender det veldækkede bord og bidrager til helhedsoplevelsen ved en god middag. Hælder du vin på en karaffel inden servering, bidrager det samtidigt til iltningen af vinen. 

Her på siden finder du glaskarafller til dine drikkevarer - uanset om du har brug for billige, fine karafler, eller om du er på udkik efter en ultra klar karaffel af høj kvalitet. 

Karafler til vand og vin

Selv kedeligt postevand kan se indbydende ud, når det serveres nedkølet og i en klar glaskaraffel. Det er derfor en god måde at serverer vand ved middagsbordet på. Vi spiser med øjnene, og det gælder også med drikkevarer. Derfor er en krystalklar karaffel med til at give drikkevarerne værdi. Du kan fx bedre nyde rødvinens smukke dybe farve, når den er helt på en karaffel, frem for den mørke flaske, og vinen vil samtidigt blive iltet.