✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Polycarbonat

Her på siden finder du de praktiske kander i polycarbonat. Polycarbonat er klar og gennemsigtigt som glas, men er slagfast og kan derfor tåle at vælte og ryge på gulvet, uden at gå i stykker. De er derfor perfekte til den travle kantine, hvor mange mennesker kommer og går, og kanderne er velegnede til både vand, saft og andre drikkevarer. Efter brug kan de praktiske plastkander ryge i opvaskemaskinen.

Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske plastikkander

I kantiner, barer, skoler med mere hvor der kan være travlt, og hvor mange forskellige mennesker skal have noget at drikke, er det praktisk med plastikkander, der er slidstærke, slagfaste og tåler opvaskemaskine, så man ikke skal bruge energi på at passe på sine fine glaskander eller ærgre sig, når de falder på gulvet og går i stykker. Her er polycarbonat et fantastisk materiale, da der skal rigtig meget til før de går i stykker, og de tåler hverdagsbrug og de høje temperaturer i industriopvaskemaskinen.