✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Stålkander

Stål er et fantastisk materiale til brug i køkkener, cafeer og kantiner. Kander af stål er nemme at rengøre, tåler maskinopvask og så er de alsidige i brug, da de både tåler varme og kulde.

Her på siden finder du stålkander i forskellige udgaver og størrelser, alt efter behov. Du finder både små stålkander, som du kan bruge som flødekander og mælkekander eller større kander, som du kan bruge til servering af drikkevarer.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

12 varer

Stigende orden
pr. side

Mælkekander og skummekander af stål

Her på siden finder du en række af mindre stålkander, der kan betegnes som mælkekander og skummekander. De konisk formede kander med hældetur er fx ideelle at bruge som skummekander, til at skumme den lune mælk til en lækker cafe latte eller cappuchino. Du finder dem i størrelser, der passer til en enkelt kop eller flere.

De mindste kander er oplagte at bruge som flødekander, hvor der blot skal være plads til lidt mælk eller fløde til kaffen, uden at det fylder for meget på bordet. Af flødekander finder du også kander af porcelæn her

Stålkander til vand, saft og andre drikkevarer 

I den travle kantine, hvor der kommer og går mange mennesker, er det oplagt at anvende en kande til drikkevarer, der er lavet af et holdbart materiale. Kanderne skal kunne tåle det daglige slid, maskinopvask – og en tur på gulvet i ny og næ. Her er kander af plastik eller stål et oplagt valg. Stålkanderne er hygiejniske, praktiske og slidstærke, så du kan have din kander i mange år frem.

Stålkanderne er gode til kolde drikkevarer, men kan også bruges til at servere varm kakao m.m, hvis der er behov for det.