Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Termokander

Mangler du termokander, så du kan holde drikken varm eller kold? Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af termokander til the, kaffe, vand m.m., og du finder dem i forskellige designs og prisklasser, så du kan finde en termokande, der matcher netop dit behov. Du finder fx. den klassiske og populære Rotpunkt termokande eller en Alfi termokande i stilrent design.

Til rengøring af dine termokander, finder du en praktisk termokanderenser, der skånsomt kan nå rundt i hele kanden.

tilbage til hele udvalget af kander her

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 67

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 67

Page
Stigende orden
pr. side

Termokander, der kan holde kaffen varm

Der er er ikke noget bedre end en kop god, varm kaffe. Hos Jyske Storkøkken finder du termokander, der kan holde kaffen varm i mange timer, så du ikke skal frygte at serverer lunken kaffe for dine gæster.

Smukt design til din the og kaffe

Når kaffekanden skal stå på et veldækket kaffebord, eller bruges når du serverer personligt for dine gæster, er det godt med termokande, hvor der er kælet med design såvel som kvalitet. Her finder du fx et udvalg af stilfulde kander i rustfri eller poleret stål, der både er smukke og behagelige i brug, og som matcher fint med andre materialer i borddækningen.

Tekander og kaffekander til kantinen

I den travle kantiner, hvor mange mennesker kommer og går, og hvor der gerne drikkes store mængder af kaffe og the, er det oplagt at vælge termokander af god kvalitet, som kan holde kaffen varm, og som også tåler dagligt brug. Du finder derfor et udvalg af praktiske termokander – både almindelige og med pumpe, som vil egne sig godt til kantiner, forsamlingshuse med mere.