⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Servering - Pillivuyt

Servering - Pillivuyt

Din gode mad fortjener en smuk servering. Hos Jyske Storkøkken finder du alt, hvad du har brug for, til en flot og praktisk servering - både ved bordet og i buffeten. 

Gå på opdagelse i en verden af skåle, fade, ta'tøj og kander. Til buffeten finder du chafing dishes, køleplader, opsater og meget mere, og til baren finder du alt fra drinksglas til tjenerbakker. 

 


Franske Pillivuyt har produceret porcelæn af fremragende kvalitet i over 200 år, og Pillivuyt porcelæn er populært, både i private hjem og hos professionelle kokke. 

For at sikre en særlig høj kvalitet og holdbarhed til deres porcelæn fremstiller Pillivuyt selv deres porcelænsmasse, som har får en ekstra hård glasur og brændes ved 1400°C. Denne kombination giver dig flot og slidstærkt porcelæn, der kan holde til livslangt brug. Pillivouyt porcelæn er modstandsdygtigt over for slag og stød og tåler samtidigt store temperaturforskelle (mellem -30°C og +350°C). Du kan derfor tage porcelænet direkte fra fryser til en varm ovn eller microovn, uden at der tager skade. 

Glasuren på Pillivuyt porcelæn er fri for bly og kadmium, og det er er syrefast så faven ikke ændres. Overfladen på porcelænet er uporøs, hvilket sikre dig en altid glat overflade, som er hygiejnisk og let at rengøre. Porcelænget tåler desuden opvaskemaskine. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalgt af Pillivuyt produkter - lige fra tærtefade til tallerkerner. Du finder blandt andet service fra serierne Pillivuyt Plissé, Pillivuyt Sancarre og Pillivuyt Bourges. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side