Jubilæumstilbud - få dage tilbage!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Skåle

At spise mad er en helhedsoplevelse, og god mad fortjener at bliver serveret i ordentlige serveringsskåle, så både smag og servering taler samme sprog. Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg skåle til servering - både af glas, porcelæn, træ og melamin, og i et væld af former, størrelser og designs, så du kan finde en skål, der passer til din smag og dit behov. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 196

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 196

Page
Stigende orden
pr. side

Skåle til servering

Du finder et stort udvalg af skåle til servering, så der er rig mulighed for at få en smuk og spændende servering. Brug fx en af de smukke skåle med trælook til servering af brød ved bordet, eller server i de smukke porcelænsskåle fra Lifestyle, der både er smukke og rustikke i deres udtryk. Du kan også finde forskellige små skåle, som er perfekte til dip og dressinger ved siden af en portionsanretning eller til mamelade eller honning ved brunchserveringen. 

Serveringsskåle til buffeten 

I en buffet, hvor der skal være plads til mange forskellige retter, er det vigtigt med skåle, der både er praktiske og pæne at se på, så maden ser indbydende ud. Da der skal mange mennesker forbi buffetbordet, er det en fordel at vælge skåle af et slidstærkt og solidt materiale, som ikke går i stykker af en enkelt tur på gulvet. Her er melaminskålene et oplagt valg, da det er et praktisk materiale, som ikke går let i stykker, og som samtidigt tager sig flot ud. Melaminskålene findes samtidigt i en stort udvalg af praktiske former og design - fx dressingskålen, som er perfekt til salatbaren.