Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Glasskåle

Er du på udkig efter glasskåle til serveringen? Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af serveringsskåle i glas, som giver en pæn og praktisk servering på bordet eller i buffet. Du finder både små glasskåle til tilbehøret og store glasskåle til salater m.m.

Her på siden finder du glasskåle med størrelser fra 6cm til 30 cm i diameter, så du kan finde dem, der passer bedst til din servering. Du kan vælge mellem to serier af glasskåle - Luminarc skåle, som er praktiske og stabelbare og Mr. Chef skåle, som er flotte til serveringen. Du finder selvfølgelig det hele til en god pris, så du altid kan få billige glasskåle. 

Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side

Gør din servering indbydende med glasskåle 

De gennemsigte serveringsskåle er ideele, når man gerne må kunne se hele indholdet af din servering. Brug fx glasskålene til desserter som gammeldags æblekage, hvor synet af de forskellige lag af æblegræd, makroner og flødeskum vækker appetit. Glasskålene er også gode til salater og andre madretter, der består af sprøde, farvestålende råvarer, som gerne må skille sig ud på buffetbordet frem for at gemmes væk i en mørk skål. 

De små glasskåle er ideelle til servering af marmelade, dip og dressinger både i buffetter og portionsanretninger. Sæt fx en lille skål med marmemalde med ved brunchserveringen. 

Skålene af glas er desuden praktiske, da de er stabelbare og derfor enkle at opbevare, og så er de nemme at rengøre. 

Billige glasskåle 

Da der hurtigt kan blive brug for mange glasskåle til servering i buffeter og ligendende, er det vigtigt at kunne finde sine glasskåle til en rigtig god pris, så der altid er nok glasskåle på lager i det travle køkken. Derfor finder du glasskålene til en rigtig god pris. 

Store skåle til tilbehør og dip

Er du på udkig efter store glasskåle, som du kan anrette salater i eller servere kartofler m.m. i? Vores Luminarc eller Mr. Chef glasskåle kommer begge i store størrelser op til Ø29 og Ø30 cm. Hermed får du rigeligt plads til æblekagen til den store forsamling eller andet, hvor du har brug for rummelig glasskål. 

Små skåle til servering

Er du på udkig efter små glasskåle er Luminarc og Mr. Chef også et godt bud. Her får du små skåle helt ned i en diameter på 6 cm eller 9 cm. De små skåle er velegnede når der skal serveres tilbehør så som dip og tarpanade.