Se vores januar-tilbud 


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Glasskål

Serveringsskåle af glas er oplagte til servering af salater, frugt, desserter og meget mere, hvor de indbydende, smukke farver er i fokus. Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af glasskåle i forskelliget størrelser - og så endda til lave priser, så du er garanteret en rigtig god pris på dine skåle. 

Her pås siden finder du glasskåle med størresler fra 7cm til 30 cm i diameter, så du kan finde dem, der passer bedst til din servering. Med stabelbare glasskåle bliver det nemt at opbevare dine glasskåle, når de ikke er i brug.  

Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side

Gør din servering indbydende med glasskåle 

De gennemsigte serveringsskåle er ideele, når man gerne må kunne se hele indholdet af din servering. Brug fx glasskålene til desserter som gammeldags æblekage, hvor synet af de forskellige lag af æblegræd, makroner og flødeskum vækker appetit. Glasskålene er også gode til salater og andre madretter, der består af sprøde, farvestålende råvarer, som gerne må skille sig ud på buffetbordet frem for at gemmes væk i en mørk skål. 

De små glasskåle er ideelle til servering af marmelade, dip og dressinger både i buffetter og portionsanretninger. Sæt fx en lille skål med marmemalde med ved brunchserveringen. 

Skålene af glas er desuden praktiske, da de er stabelbare og derfor enkle at opbevare, og så er de nemme at rengøre. 

Billige glasskåle 

Da der hurtigt kan blive brug for mange glasskåle til servering i buffeter og ligendende, er det vigtigt at kunne finde sine glasskåle til en rigtig god pris, så der altid er nok glasskåle på lager i det travle køkken. Derfor finder du glasskålene til en rigtig god pris.