Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Melamin skåle - Rosti

Melamin skåle - Rosti

Melaminskåle er et populært valg til servering, både når det gælder buffet og portionsanretninger. Melamin er et super let materiale, der tåler meget, så det sjældent går i stykker af en tur på gulvet. Med melaminskåle af en ordentlig kvalitet, får du et flot og skinnende ydre, der giver samme flotte visuelle udstyk som porcelæn. 

Her på siden finder du skåle af melamin i mange forskellige størrelser og designs, så du kan finde de skåle, der passer bedst til din servering. Til servering er særligt det sorte og hvide melamin et populært valg. 


Rosti er en klassisker i de fleste køkkener. Særligt deres Magrethe skåle er flittigt brugt. Rosti fremstiller køkkenredskaber i melamin, hvor design kombineres med praktiske løsninger til køkkenet. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af melaminskåle til servering

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt valg af melaminprodukter til enhver servering. Du finder fx små praktiske skåle, som du kan bruge til smør, dip, marmelade og meget mere. Til buffeten finder du også dressingsskåle, som kan placeres ved salatbaren eller ved sammen med skåle med salat.

Det store udvalg af former, størrelser og farver giver rig mulighed for spændende serveringer og buffetborde.

Melamin eller porcelæn? 

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge service af porcelæn eller melamin? Med de flotte melaminskåle er der ikke meget forskel på det visuelle indtryk, som du får ved servering i melamin eller porcelæn - Derfor handler det i stedet om smag og behag, samt andre kvaliteter, når du skal købe serveringsskåle. Melaminskålenes lette vægt, gør dem nemme at bære på, også når de er fulde, og du skal ikke være bange for at slå skår af dem.