Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Porcelæn skåle

Porcelæn er med dets praktiske egenskaber og pæne ydre et oplagt valg til servering af både varme og kolde retter.  

Her på siden finder du et udvalg af serveringskåle af porcelæn i forskellige designs og størrelser, så du kan finde skåle der passer til din stil og dit behov.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Side
Stigende orden
pr. side

Serveringskåle med fokus på design og æstetik

God mad fortjener en smuk servering – det giver simpelthen ikke mening af kræse for maden, for derefter at smække det i en kedelige skål. Sørger man for at både mad og service taler samme sprog, så opnår du en helt anden helhedsoplevelse af maden.

Hos Jyske Storkøkken finder du skåle der både er praktiske, men som i den grad også har fokus det visuelle design. Se fx serien af porcelænsskåle fra Lifestyle, der har et råt steentøjslook og smukke naturfarver, og som samtidigt rummer alle porcelænets gode egenskaber.  

Husk at du kan opleve serveringskålene tæt på i vores butik i Silkeborg og blive inspireret, hvis du har brug for at mærke og se produkterne, inden du beslutter dig.

Praktiske porcelænsskåle

Porcelænet er et praktisk materiale, da det er slidstærkt, tåler både varme og kulde og er nemt at rengøre, da det tåler opvaskemaskine. Vælger du serveringsskåle, der er stabelbare, får du derudover også nem opbevaring, der ikke optager for meget plads i køkkenet.  

Porcelænskålene finder du i forskellige designs, både de klassiske runde skåle og mere specielle former så som ovale, firkantede eller skrå skåle.