Træskåle

Her på siden finder du smukke serveringskåle i trælook. Det mørke, gyldne trælook med synlige træåre giver en naturlig råhed til designet. Selvom skålene ligner træ, er de fremstillet af det praktiske materiale polystyren, som er et langt lettere og mere praktisk materiale end træ. Skålene er perfekte til servering af fx brød. 

Du finder træskålene i forskellige størrelser og former (trekanten eller kvadratisk, med skarpe hjørner eller med runde hjørner) alt efter smag, behag og behov.

Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side

Serveringskåle med trælook

Serveringskålene er både praktiske og smukke at se på, hvilket gør dem ideelle til servering, hvor der både er fokus på brug og design. Brug fx træskålene til servering af brød, frugt og madretter, hvor der gerne må være fokus på æstetik og anretning. Skålene vil tage sig flot ud på et buffetbord, hvor de også kan mikses med andre typer af skåle, da de passe sammen med det meste.

Polystyren er en slidstærk og fleksibel plastart. Skålene er meget lette, hvilket gør dem lang mere praktisk at bære på og servere i, end tunge skåle af rigtigt træ. De kan bruges til kolde såvel som varme retter.