Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Proptrækker

Skal der serveres vin til middagen? Her på siden finder du proptrækkere til åbning af vinflasker med prop, så der kan åbnes hvidvine, rødvine og rosevine i lange baner. Du finder både den nemme vingeproptrækker, der gør det nemt at åbne vinflasken, også hvis du ikke har mange kræfter, og en tjenerproptrækker med lille kniv, der kan foldes sammen så den ikke fylder meget, og derved kan opbevares i en tjenertaske eller lomme. 

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Hvilken proptrækker skal du vælge?

At vælge proptrækker afhænger først og fremmest af smag og behag. Derfor er det vigtigt at du vælger den proptrækker, som du simpelthen bedst kan lide at bruge. Vælg en proptrækker med spiral, så den nemt og skånsomt borer igennem proppen, og derefter formår at få proppen med op, når du trækker i proptrækkeren.

Tjenerproptrækkeren er lille og praktisk, så du kan have den med overalt. Du finder dem i udgaver med en lille kniv, så du nemt kan skære emballagen omkring proppen af flasken. Proptrækkeren har en skrue, samt en lille modhage, som placeres på flaskehalsen ved åbning, så det bliver nemt at åbne flasken.

Skal det være nemt at hive proppen op af flasken, finder du også den populære vingeproptrækker, hvor vingerne automatisk rejses, når skruen skures i vinen, herefter er det nemt at åbne vinen, ved at presse vingerne nedad, så proppen bevæges op.