Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Serveringsbakker

Har du brug for bakker til serivering? Her finder du både praktiske serveringsbakke i polycarbonat, der tåler opvaskemaskine, og de klassiske runde tjenerbakker til servering af drikkevarer i cafeen. Med en serveringsbakke bliver det let at servere drikkevarer og madvarer for gæsterne, og de kan ligeledes være en stor hjælp under afrytningen. 

Du finder et stort udvalg af bakker i forskellige farver, former og størrelser, så du kan finde serveringsbakker, der mathcer dit behov. 

Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side

Runde serveringsbakker og tjenerbakker

De stilrene runde serveringsbakker er populære til servering af drikkevarer med mere på caffer, restauranter med flere. De runde bakker med høj kant kendes også under betegnelsen tjenerbakker, da de ofte bruges til at bære glas og drikkevarer ud til servering ved gæsterne. Bakkerne er praktisk i brug og nemme at rengøre. Har du brug for ekstra skridsikkerhed på bakken, så du undgår indholde glider fra dig, når du går med bakken, kan du vælge at lægge en skidsikker gummimåtte i bakken. 

Praktiske serveringsbakker i plast 

Har du brug for bakker til servering, der er praktiske og slidstræker, så er de skridsikre plastbakker et godt valg. Må der gerne være farver på serveringen finder du dem i blå, røde og grønne farver, men skal serveringen være neutral og stilren, så finder du dem også i sorte og brune farvetoner. Serveringsbakkerne er nemme at rengøre, og de kan stables, så de ikke fylder ret meget. 

Skal bakkerne passe til en stikvogn, så finder du også polycarbonatbakker i 1/1 gn, så du fx nemt kan opsætte en afrydningsstation, hvor gæsterne i kantinen kan sætte deres brugte bakker direkte i vognen.