OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Tjener - Steel Function - Peugeot

Tjener - Steel Function - Peugeot

Hos Jyske Storkøkken finder du alt til den travle tjener i restauranter og cafeer. Du finder både tjenerpunge og tasker, proptrækkere og serveringsbakker, så tjeneren er klar til at betjene gæsterne bedst muligt. 

Husk at du også kan finde arbejdstøj til tjenere her


Steel-function er en dansk virksomhed, som forhandler kvalitetsredskaber til køkken og hjem. Virksomheden blev grundlagt i 1960, hvor de producerede redskaber af stål i et moderne design. Siden hen er deres sortiment blevet udvidet, og nu finder du alt fra porcelæn til tjenerbakker fra Steel-Function.

Fra Steel-Function finder du blandet andet de klassiske røreskåle i stål, affaldsspande i stål, køkkenredskaber og meget mere. Vores produkter fra Steel-Function er af god kvalitet og i et flot design. De egner sig derfor både til det professionelle og det private køkken.


Peugeot salt- og peberkværne er et populært og godt valg, når du skal bruge eller tilbyde salt og peper. Her på siden finder du et større udvalg, så du kan finde det perfekte par til din situation. Du finder kværnene i forskellige størrelser, materialer og farver.  

Peugeot har eksisteret i over 200 år og er et fransk mærke, der er et af de mest ikoniske mærker, der findes. De er kendt for deres meget høje kvalitet, og du finder kværnene i både private hjem og større køkkener og restauranter verden over.

På fabrikken laves hver kværn fra bunden med stor ekspertviden. Fra træet, der formes - til mekanismer, der bliver stemplet og det hele omhyggeligt samlet.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder kontaktoplysninger her.

Filtre
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side

Find det rette Peugeot salt- og peberkværn-sæt

Når du skal vælge det rette Peugeot salt- og peberkværn-sæt, så er der flere ting, du skal tage stilling til. Du kan bruge kværnene både i køkkenet under madlavningen og ved bordene, hvor maden serveres. Her skal du vurdere, hvilken farve og hvilket materiale der vil passe bedst ind hos dig. Derudover finder du kværnene i mange forskellige længder, der kan rumme forskellige mængder salt og peber.

Brugervenlige kværne

Med en salt- og peberkværn fra Peugeot er det altid nemt at fylde kværnene op og genfylde dem, når indholdet er brugt. Toppen på kværnene skrues af, og låget løftes af. Det ønskede indholdet fyldes i, låg tilbagesættes og toppen skrues igen på. Vær opmærksom på, at der ved nogle kværne kan være en maks størrelse på de salt-og peberkorn, det er muligt at kværne i Peugeot kværnene. Det kan du læse om under selve produktet.