Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Tjenerpung

En tjener er ofte tralv, når han/hun skal varetage opgaver som at modtage gæster, tage imod bestillinger og betalinger, servere mad og drikkevarer, rydde af osv. Derfor er det vigtigt med nogle gode redskaber, der kan hjælpe i processen. 

Her på siden finder du tasker til tjenere og tjenerpunge, så tjeneren nemt kan tage imod betaling og have blok og pen med sig til bestillinger. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Praktisk tjenerpung

Når der skal tages imod betalinger hos gæsterne, kan det være en fordel at have en tjenerpung med sig til opbevaring til opbevaring af byttepenge. Tjenerpungen er udstyret med mange rum, så du fx kan have pengesedlerne opdelt efter værdi, så du hurtigt og nemt kan gemme penge sedler væk, eller finde byttepenge frem, uden at skulle rode rundt efter den rigtige type seddel. Pungen har også plads til notes blok. 

Tjenertaske 

Tjenertasken er udstyret med rum til tjenerpungen, og kan desuden bruges til opbevaring af notesblok og pen, så du altid er klar til at modtage bestillinger.