⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Servering - Tognana

Din gode mad fortjener en smuk servering. Hos Jyske Storkøkken finder du alt, hvad du har brug for, til en flot og praktisk servering - både ved bordet og i buffeten. 

Gå på opdagelse i en verden af skåle, fade, ta'tøj og kander. Til buffeten finder du chafing dishes, køleplader, opsater og meget mere, og til baren finder du alt fra drinksglas til tjenerbakker. 

 


Med porcelæn fra Tognana får du italiensk design og kvalitet til en rigtig god pris. Du finder 3 forskellige serier her på siden – Vulcania, Trend og Tognana serierne.

Ved Tognana serien finder du den hvide og elegante porcelæn. Lige fra kaffekopper og flødekander til ildfaste fade i forskellige størrelser og designs. I Trend serien finder du flotte tallerkner og skåle i splitfarver. Hvis du vil bruge tallerkner, skåle, ovnfaste fade og mere i et rustikt look, så finder du det ved Vulcania serien.

Filtre
Vis som Gitter Liste

35 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

35 varer

Stigende orden
pr. side

Tognana porcelæn – hvid og elegant Tognana serie

I den hvide Tognana porcelæns-serie finder du et stort udvalg til spisebordet. Du finder tallerkner, kopper, fødekander og mere i flere størrelser. Du finder også hvide fade, der er i et elegant design, så de ikke kun kan bruges til at tilberede maden i, men også til servering af maden. Du finder fadene i forskellige størrelser, former og designs, så du kan finde de fade, der passer til dine behov.

Trend porcelænsserien – splitfarver og flot design

Er du et finere spisested eller ønsker flotte tallerkner og skåle til hjemmet, er denne Trend serie i flere flotte farver og med splitfarver, der giver dem et unikt look. Du finder flere elegante former, så du kan vælge de former og designs, der bedst passer til dine retter.   

Vulcania porcelæn – rustik og sort Tognana serie

Det sorte Vulcania porcelæn fra Tognana vil med sikkerhed imponere dine gæster, med sit rustikke, mørke udtryk og unikke former. Du kan finde tallerkner til forskellige serveringssituationer, ovnfaste fade og skåle. Perfekt til flotte anretninger og servering af lækre og møre steaks.