Chafing Dish

Med en chafing dish kan du servere varme retter i buffeten, uden at risikerer at de bliver kolde og kedelige undervejs. Beholderne til varme retter er udført i stål og har et praktisk vippelåg, så som giver dig en elegant servering, samtidigt med at det er nemt for gæsterne i buffeten at betjene sig selv med madretterne. 

Du finder både chafing dishes til el eller brandpasta, alt efter dit behov, og du finder selvfølgelig også brandpasta til din chafing dish. 

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Holde dine retter lune under servering i buffeten med en chafing dish

Med en chafing dish får du en elegant servering af dine varme retter i buffeten. Brug den til pølser, bacon og æg under brunchserveringen, eller fyld den med frikadeller, gryderetter, dampede grøntsager og meget mere til middagen.

Det pratiske vippelåg gør det muligt for gæsterne at åbne og betjene sig med mad med en hånd, så de kan have tallerkenen i den anden hånd, hvilket er en stor fordel i en travl buffet, hvor mange mennesker skal til, og hvor der ikke altid er plads til at stille en tallerken fra sig.  

Ved at holde temperaturen oppe på de varme retter, holdes hygiejnen i top, da bakterierne ikke har gode muligheder for at formere sig. Låget bidrager desuden til at holde på varmen og fugt, så maden ikke tørre ud og bliver kedelig under serveringen.

Elektronisk eller med brandpasta?

En dåse brandpasta har en brændetid på ca 2 timer, hvilet som regel er passende for en buffeservering. Fordelen ved brandpasta er, at du ikke skal tænke på at have ledninger ind over serveringsbordet eller er afhængig af stikkontakter nær buffeten. Til gengæld skal du sørge for at skifte brandpasta, hvis serveringen varer længere tid end de to timer.

Ved længere serveringer kan du med fordel vælge en elektronisk chafing dish, så du ikke skal bruge tid og energi på at holde øje med brandpastaen. Desuden slipper du for at skulle bestille brandpasta løbende ved hyppigt brug, så du ikke risikerer at stå uden brændemiddel.

Brandpasta til chafing dish

Her på siden finder du selvfølgelig også dåser med brandpasta til din chafing dish, så du altid har brandpasta klar til at servere varme retter i buffeten for dine gæster.

Brændetiden for en dåse brandpasta er ca. 2 timer, hvilket som regel er passende for en brunchservering, men skal der skiftes brandpasta undervejs, kan det være en fordel at opbevare kassen med brandpastadåser, hvor den er let tilgængelig.